fbpx

JARNE VRIJSEN

“Mindset is everything”

Waar Jarne de drive vond om personal coach te worden?
“Jaren geleden begon ik met professionele krachttraining bij Christophe. Christophe zelf inspireerde me enorm, niet alleen als persoon, maar ook als krachttrainer. Door het trainen voelde ik me mentaal sterker, alsook op het veld (als voetballer). De zichtbare progressie op elk domein vroeg steeds naar meer. Het creëerde een mindset met als doel: steeds beter worden. Ik wist dat dit is wat ik wou doorgeven en tonen aan anderen.”

JARNE IN ‘T KORT

Jarne

van de schoolbanken naar de krachttempel

Ik ben begonnen met professionele krachttraining in 2014 op 18-jarige leeftijd. Hiervoor trainde ik kracht en stabiliteit wel al op de voetbal.

1

Christophe als mentor

Functional Body is op mijn radar gekomen door mijn manager van de voetbal. Hij zei dat ik krachttraining nodig had om mijn voetbal te bevorderen. Hij nam contact op met Christophe om een training te starten, samen met Bryan, bij Functional Body.

2

gebeten door de krachtmicrobe

Helemaal overtuigd van de voordelen van krachttraining,  startte ik in 2015 m’n opleiding als fitnessinstructeur om een basis te creëren, om nadien ook zelf training te kunnen geven. Van daaruit kon ik dan extra opleidingen gaan volgen aan de Physical Coaching Academy. De volgende stap was om in 2016 de opleiding bedrijfsbeheer te volgen om als zelfstandige coach aan de slag te kunnen.

3

voetbal + personal coaching = magie

Om m’n kennis verder uit te diepen, ben in ik 2017 gestart aan de opleiding Kinesitherapie maar de combinatie met voetbal bij Hasselt (2e nationale) was op dat moment in m’n leven te zwaar. 

Ik heb mijn focus dan even volledig op m’n sport gelegd en ben zo in 2019 terecht gekomen bij Patro-Maasmechelen-Eisden  (1e nationale). Toen ik vernam dat Evoke Health Hub de deuren ging openen eind 2019, begon het enorm te kriebelen om mijn 2 passies met elkaar te combineren, en heb ik geen seconde getwijfeld om halftijds als personal coach aan de slag te gaan.

4

PROGRESSIE OVERSTIJGT HET FYSIEKE

Ik wil dat de mensen inzien dat er naast fysieke progressie, ook progressie op andere domeinen mogelijk is. Een gezonde levensstijl zorgt niet enkel voor een gezond lichaam, maar heeft ook invloed op het mentale welzijn. Zit je mentale welzijn goed? Dan wordt vaak je energiepijl meteen ook omhoog gekrikt, waardoor je elke dag met meer energie start. Dat zorgt er dan weer voor dat het uitoefenen van dagelijkse zaken – werken, sporten, … – veel vlotter verloopt.

DREAM BIG

Het is je mindset die je doelstellingen bepaalt, en hoe hoger je je doelen durft te stellen, hoe meer je zal bereiken.

Elk van onze members stelt voor zichzelf doelen op, en heeft een eigen tempo om deze te bereiken. Het doorzettingsvermogen van al onze members is een prachtige eigenschap die mij als coach de nodige energie geeft. Ik word enorm gemotiveerd van members als Luk D. Luk heeft een heel druk werkschema, maar ongeacht de druk van ’t werk, komt hij wel voor dag en dauw met veel energie trainen om zijn doelen te bereiken, en geeft hij elke training het beste van zichzelf.

MET COACH JARNE AAN DE SLAG

Bij Evoke Health Hub kijken we altijd naar de persoonlijkheid van het individu dat bij ons aanklopt om te kijken met welke coach er een goede match is, maar onderstaande profielen neemt coach Jarne graag onder zijn stevige vleugels.

voetballers uiteraard! ik begeleid spelers met veel plezier naar een krachtigere, explosievere versie van zichzelf op ’t veld

Leeftijdsgenoten: jonge twintigers die graag wat spiermassa willen bijkweken of vetmassa willen kwijtraken

 

Vader-en-zoon-duo’s. ik vind de dynamiek tussen twee generaties enorm leuk om mee te werken

WHAT’S NEXT?

Mijn doelstelling als personal coach is om mijn kennis uit te breiden en dit goed kunnen toepassen op de trainingsschema’s van de members, zodat zij een optimale kwaliteitsvolle training ervaren.

Mijn doelstelling als voetballer is om dit voetbalseizoen zoveel mogelijk kansen te krijgen op het veld, en om samen met het team goede prestaties neer te leggen.

Jarne

KEEP ON LEARNING

 • Initiator individuele fitness Syntra
  2015
 • Program design Physiscal Coaching Academy
  2016
 • Basiskennis bedrijfsbeheer – Syntra
  2017
 • Revalidatiewetenschappen – UHasselt
  2018
 • Advanced Program Design – Physiscal Coaching Academy
  2019
 • Assess and correct – Physiscal Coaching Academy
  2019
 • Modified Strongman Training – Physiscal Coaching Academy
  2019
 • Combat level 1 – Physiscal Coaching Academy
  2019
 • YPSI Functional Nutrition for Body Comp – Your Personal Strength Institute
  2020
 • EXOS Performance Specialist Course – EXOS
  2021

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Wil je Jarne graag nog beter leren kennen, of voel je je geïnspireerd door z’n verhaal en zie je zo’n coach wel zitten? All right!