fbpx

GEZONDIGD LEKKERS

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, en graag houden we bij Evoke Health Hub alles zo simpel en eenduidig mogelijk, maar toegegeven: het vergt soms wel wat tijd en planning. We hebben er dan ook alle begrip voor wanneer je na een drukke week eens geen zin hebt om in de keuken te staan. Afhaalmaaltijden worden maar al te vaak geassocieerd met cheat meals à la frietjes, kebab of pizza, maar het kan ook anders!

Evie van Gezondigd heeft namelijk een concept bedacht waarbij je zelf niet achter de pannen en potten hoeft te kruipen, maar wél kan genieten van lekkere, gezonde maaltijden. Ideaal toch op momenten dat we niet kunnen genieten van restaurantbezoekjes?!

LET’S PARTNER UP

Gezondigd staat voor gezonde, kant-en-klare huisbereide maaltijden, ideaal als alternatief voor die dagen dat je geen tijd hebt om gezond te koken.

De maaltijden zijn niet alleen gezond en ecologisch verantwoord, maar ook lekker, geïnspireerd door de diversiteit aan ingrediënten en recepten uit de wereldkeuken.

Gezondigd

Alle maaltijden zijn vers in huis bereid en meteen gecontroleerd gekoeld om zo geen voedingsstoffen te laten ontsnappen. Hierna worden ze verpakt – de verpakking is biologisch vervaardigd – en geseald, wat ervoor zorgt dat de smaken en vitamines van elke maaltijd bewaard blijven.

Verpakking in de microgolf, even opwarmen en je kan lekker (ge)zondig(d)en!

TAKE YOUR PICK

 

 Onze Gezondigdfrigo is standaard gevuld zijn met onderstaande 5 maaltijden.

Op bestelling kan je ál het lekkers dat Gezondigd te bieden heeft bestellen en meenemen na je trainingssessie in de tempel, of wanneer je toevallig zou passeren.

Wil je hun zoete aardappel- of noedelsalade proeven? Ben je grote fan van lenterolletjes of enchilada’s? Of laat je je graag verrassen door Gezondigds suggesties? Dat kan! Check de website van Gezondigd om al hun maaltijden te ontdekken, of neem een kijkje op de bestellijst die je bij ons in de tempel vindt.

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Heb je een gerechtje gezien dat je absoluut wil proberen? Stuur ons een mailtje met het moment dat je langs Evoke Health Hub kan passeren, en dan houden we het zeker voor je aan de kant.