MICHELE GERMEAU

“It’s not about the destination, it’s about the journey”

Waar Michèle de drive vond om personal coach te worden?
Via persoonlijke ervaringen met gezondheid, krachttraining en mindset ontdekte ik mijn passie om anderen te coachen. Ik startte in bijberoep, maar mijn honger bleek daarmee niet gestild. Daarom besloot ik voor een volledige carrière switch zodat ik nu fulltime, anderen mag begeleiden in hun weg naar groei en ontwikkeling. Mensen laten voelen op elk vlak hoe het is om “sterker in je schoenen te staan”, geeft me een diep gevoel van voldoening. 

MICH IN ‘T KORT

Carrièreswitch

In de 13 jaar dat ik me volledig had inwikkelt als designer in de modesector, bleek dat ik mijn grote passie voor gezondheid en training niet meer in bedwang kon houden. En besloot ik mijn job na 9 jaar als designer op te zeggen om fulltime in coaching te gaan. Zelf was ik al jaren actief in de fitness en druk bezig met voeding en mindset. De combinatie van krachttraining en groepslessen zorgde dat ik mij een ander mens voelde. En zodoende specialiseerde ik mij  naast mijn job in Allround voedingsdeskundige met specialisatie sport. 

1

Personal coach en orthomoleculaire voedingstherapeute

Uiteraard was mij honger niet gestild. De daaropvolgende jaren verdiepte ik me in opleidingen tot Personal trainer bij de PCA acadamy en bleef ik actief met bijscholingen rond vitamine en minerale huishoudingen, fysische en biochemische processen in en rond het lichaam die tot onze huidige gezondheid bijdragen. 

Daarom studeerde ik in 2022 af als orthomoleculaire voedingsdeskundige waarin ik leerde begrijpen hoe darmen, lever, maar ook de energiehuishouding en hormonale processen precies werken. Daarbij leerde ik ook bloedprofielen analyseren samen met stoelgang analyses. 

2

Groepstrainingen

In diezelfde periode werd ik ook LESMILLS coach van de programma`s: Bodycombat & Core. Ondertussen zijn deze verder gegroeid naar Bodyjam & Balance. Ik heb een groot hart voor groepslessen en deze programma`s zijn daar een fantastische aanvulling op. 

3

Limitlesslife

Sinds 2022 ben ik actief als volledig zelfstandige en houdt me graag bezig met alles wat gezondheid omhelst. Ik schreef met verschillende mensen trajecten uit voor gezinnen, bedrijven en online begeleidingen waar ik mensen naar een energieker leven begeleid. Dit zijnde Ubuntumi, Zenergy en Limitlesslife. 

4

een nieuw hoofdstuk

Dat brengt me bij Evoke Health Hub, een nieuw hoofdstuk in mijn verhaal als personal coach. 

Sinds april 2024 ben ik zaakvoerder/manager van deze prachtige zaak met een sterke basis als cliënteel die al jaren trouw zijn. En dat verteld een zeer mooi verhaal. 

Een verhaal die ik tot mijn grote trots mag verder zetten. Mijn doel is om de waardes en principes die hier jaren de ziel van de studio hebben gevormd nog meer op de voorgrond te zetten. Mensen laten ervaren wat het is om in je sterktes ten volle te benutten binnen je eigen persoonlijkheid! Dat voor mij is gezondheid, dat voor mij is een energiek leven. Dat voor mij is Evoke. 

5

MET COACH MICHELE AAN DE SLAG

Bij Evoke Health Hub kijken we altijd naar de persoonlijkheid van het individu dat bij ons aanklopt om te kijken met welke coach er een goede match is, maar onderstaande profielen neemt coach Mich graag onder haar warme vleugels.

IEDEREEN DIE ZICH ENERGIEKER EN GEZONDER WILT VOELEN. Ik bekijk graag het totaalPLAATJE. voeding, training & levensstijl. 

 Ik hou ervan om met verschillende profielen te werken en samen naar een doel toe te trainen. Daarbij gebruik ik graag af & toe peper ;)!  

Dames met een baby op komst of kersverse moeders, voor pre- en postnatale begeleiding

Vrouwen en mannen die hun lichaamssamenstelling willen veranderen: vetmassa verliezen en spiermassa bijkomen, om zo een gezonder, sterker, fitter en atletischer lichaam te bekomen

LET`S GO!

Laten we het beste uit jezelf halen en onderweg samen streven naar een zo lang mogelijk, gelukkig en gezond leven.

LET`S DO IT TOGETHER!

You only live once, make it a good one!

Een energieker en gezond leven is waar evoke voor staat. Als jij je hierin thuis voelt dan ben je meer dan welkom om je eigen pad te bewandelen met ons en bij ons! 

Iedereen heeft een eigen individueel traject en overwinningen zitten vaak in verschillende dingen en vooral in de kleinste hoeken. Gezondheid, mindset en of trainingen, alles speelt mee. En een klik met je coach goes a long way! 

WHAT’S NEXT?

Op alle vlakken in mijn leven probeer ik mijn hart en ziel te leggen. Idem met sporten, het is een deel van mij. Ik kijk uit naar de weg voor me, zie niet op tegen een struggle of periodes om uit mijn comfort zone te moeten stappen. Daar ligt voor mij kennis en groei

Op persoonlijk vlak vind ik het belangrijk om mezelf te zijn, door mezelf te blijven (her)ontdekken. Ik geloof enorm in groei en ontwikkeling en dus zou het maar gek zijn als ik de persoon nu al zou zijn die die ik over 50 jaar zal worden. Ik omarm degene die ik nu ben, en ben benieuwd naar degene die ik morgen zal worden.  

Professioneel wil ik zo veel mogelijk mensen laten ervaren wat het is om energiek, gezond en vooral in balans te leven. Mensen begeleiden in deze weg, geeft me enorm veel voldoening. 

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Is Evie de geknipte coach voor jou en voel je haar onaflatend enthousiasme doorheen je scherm? Kom dan trainen bij Evoke Health Hub!