PERSONAL COACHING

Bij Evoke Health Hub behaal jij je doelstelling dankzij de professionele begeleiding van onze personal coaches. Je zal daarbij focussen op 3 aspecten:

Bij Evoke Health Hub behaal jij je doelstelling dankzij de professionele begeleiding van onze personal coaches. Je zal daarbij focussen op 3 aspecten:

Algemeen welzijn, zowel fysiek als mentaal

gezonde en evenwichtige voeding
 

Bewegen op een juiste en duurzame manier

Dankzij een optimaal evenwicht tussen welzijn, voeding en beweging ga jij gezonder, fitter en energieker door het leven.

Dankzij een optimaal evenwicht tussen welzijn, voeding en beweging ga jij gezonder, fitter en energieker door het leven.

HOW WE WORK

Kennismaking

  • Tijdens dit vrijblijvend gesprek leren we jou al een beetje kennen en bespreken we jouw vertrekpunt en gewenst einddoel. Jij leert de verschillende gezondheidsformules van Evoke Health Hub kennen en bekijkt samen met ons of die overeenkomen met jouw wensen. 
  • Kan je je vinden in onze gezondheidsvisie? Dan gaan we samen aan de slag en werken onze experten voor jou een gepersonaliseerd traject uit.
 
1

Intake

  • Elk personal coaching-traject start met een intakegesprek. We gaan dieper in op jouw doelstellingen, sportieve historiek, medische achtergrond, leefwijze, … om een goed beeld te krijgen van de persoon die voor ons zit.
  • Tijdens de bewegingsanalyse gaan we na hoe het gesteld is met je fundamentele bewegingen. We screenen je mobiliteit, stabiliteit, symmetrie enz.
  • Aan de hand van een InBodymeting krijgen we een zicht op je lichaamssamenstelling en de verhoudingen tussen je vetpercentage, je spiermassa, je vocht. Dit zien wij ook als de nulmeting waarmee we je vooruitgang kunnen meten.
  • Aanvullend kunnen we een huidplooimeting doen om je hormonaal profiel samen te stellen.  De resulterende bioprintmeting dient als basis voor onze voedingsadviezen.
 
2

Persoonlijk schema: coaching & voeding

  • Op basis van alles wat we over jou bijgeleerd hebben, stellen we een gepersonaliseerd trainingsschema samen (inclusief correctioneel oefenprogramma). We houden rekening met jouw niveau en persoonlijk doel, en verliezen ook je work-life balance niet uit het oog.
  • We lichten ook onze filosofie rond voeding toe, hetgeen jou meer inzicht zal geven in het voedingsschema op maat dat je meekrijgt. Je leert een gezond, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon aan, om ervoor te zorgen dat je lichaam altijd van voldoende energie voorzien is.
 
3

Progressie: maandelijkse evaluatie

  • Bij het afronden van elk trainingsschema (na 4 tot 6 weken) voeren we opnieuw een InBodyscan en bioprintmeting uit. Het resultaat van die metingen vertelt ons welk effect je trainings- en voedingsinspanningen gehad hebben.
  • Op basis van deze learnings, stellen we een nieuw schema op, passen we je oefeningen aan en krijg je nieuwe voedingsadviezen.
 
4

PERSONAL COACHING X 4

Één op één met je coach aan de slag gaan met jouw doelstellingen: op jouw maat, tempo en intensiteit!

SHARED PERSONAL TRAINING

Hetzelfde als personal training, maar dan met z’n tweetjes! Samen je eigen doelstellingen aanpakken.

PROGRAM
DESIGN

Een oefenschema op jouw maat om zelfstandig in je eigen gym te trainen, met je coach in je broekzak via onze app!

NUTRITIONAL
COACHING

Focussen op een gezond, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon aan de hand van je hormonaal profiel.

HAPPY HEALTHY MEMBERS

Squat Lidwina Healthy Happy Member

Ben je overtuigd van personal coaching en wil je een dergelijk traject ook uitrollen binnen je bedrijf? Is het voor jouw medewerkers ook nuttig om een traject te starten naar de beste versie van zichzelf? Neem dan een kijkje bij onze oplossingen voor bedrijven en laat je inspireren.

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Jouw doel ligt binnen handbereik. Let’s do this!