SMALL GROUP TRAINING

Jij traint graag in groep, maar wilt de voordelen van een persoonlijke en doelgerichte begeleiding niet mislopen? Dan zijn onze small group trainingen iets voor jou.

In een groep van minimum 3 en maximum 8 gelijkgestemden train je onder begeleiding van een van onze personal coaches. Zoals steeds bij Evoke Health Hub, staan passie en fun centraal.

TAKE YOUR PICK

Je kan kiezen uit 4 verschillende groepslessen bij ons in de tempel, elk gericht op een gezonder, sterker en functioneler lichaam.

Krachttraining

 

Tijdens de functionele krachttraining scherp je natuurlijke bewegingspatronen aan die zowel in je dagelijks leven als tijdens het sporten belangrijk zijn.

De oefeningen variëren tussen squats, deadlifts, pull- en pushbewegingen en oefeningen ter versterking van de core stability.

Niet alleen je algemene kracht en uithouding verbeteren hierdoor, ook je houding, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, lichaamssamenstelling enz. gaan erop vooruit.

 

maandag & woensdag om 20u

 

COMBAT

 

Spring jezelf alvast warm want je kan weer elke dinsdag al je energie kwijt met een pittig circuit om op te warmen, alvorens we de bokshandschoenen en -pads bovenhalen.

Voor deze lessen putten we inspiratie uit verschillende gevechtssporten als kickbox en muay thai. We focussen niet alleen op intensieve en explosieve bewegingen, maar ook op bewegingen die gericht zijn op concentratie en evenwicht

 

dinsdag om 20u & zondag om 10:00u 

FLOW

 

60 minuten “pure bliss” met deze mix tussen Thai chi, yoga en pilates. 

Ontdek dit uur vol energie met opzwepende muziek en een afsluitende ademsessie 

Versterk je lichaam, verbeter je flexibiliteit en mobiliteit met deze uniek flow aan bewegingen. 

Of je nu een beginner bent of een doorwinterde pro, deze les is op maat voor iedereen

Kom deze lessen ontdekken tijdens de lente en zomerdagen onder ons afdak!  

Zaterdag 09:00u

Bootcamp

In deze lessen trakteren we je op een energieke en uitdagende conditie training.  Deze sessie is speciaal ontworpen om jouw conditie naar een hoger niveau te tillen en je te helpen je grenzen te verleggen.

Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, onze professionele trainers zorgen voor een gevarieerde workout die voor iedereen toegankelijk is. Met een mix van cardio- en krachttraining stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen.

Ervaar zelf de motivatie en het plezier van trainen in groepsverband.  Doe mee en ontdek jouw potentieel!💪

 
Zondag om 09:00U

Krachttraining

Tijdens de functionele krachttraining scherp je natuurlijke bewegingspatronen aan die zowel in je dagelijks leven als tijdens het sporten belangrijk zijn.
De oefeningen variëren tussen squats, deadlifts, pull- en pushbewegingen en oefeningen ter versterking van de core stability.

Niet alleen je algemene kracht en uithouding verbeteren hierdoor, ook je houding, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, lichaamssamenstelling enz. gaan erop vooruit.

maandag, dinsdag, woensdag en donderdag om 20u

NIEUW! Cardio Boost NIEUW!  

Cardio Boost is een op Body Attack geïnspireerde groepsles voornamelijk gericht op het ontwikkelen van je cardiovasculaire conditie.

Op de leukste beats doen we een combinatie van conditionele en krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

Deze groepsles is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en gaan outdoor door tijdens de zomermaanden, dus kom deze zomer een keertje meegenieten!

– dinsdag om 19u
– zondag
om 10u30

Circuittraining

Onze coaches leggen je met plezier het vuur aan de schenen via een pittige circuittraining. Deze full body work-out is de ideale aanvulling op je krachttraining (zowel in een personal coaching-traject als bij de groepslessen).

Tijdens deze sessies jagen we je hartslag de hoogte in en trainen we het hele lichaam met telkens een nieuwe set oefeningen.
Vet verbranden én je algemeen uithoudingsvermogen opkrikken?
Check!

 

donderdag om 20u

ZOOM WORKOUTS

Vanuit je kot met een minimum aan materiaal sporten, maar toch onder begeleiding van je coach – ideaal toch?

Tijdens de Zoom workouts schotelen we je telkens een krachtcircuit voor waarbij we je op voorhand inlichten van welke benodigdheden je mag klaarleggen alvorens de les aan te vatten: 2 flesjes water, een handdoek, een matje, …

Wees optimaal voorbereid en download alvast de Zoom-app op je laptop of mobiel.

Vanaf de zomer van 2021 zetten we Zoom workouts tijdelijk on hold.

De groepslessen gaan door bij een minimum van drie deelnemers.

 

RESERVE YOUR SEAT

Een plekje voor één van de groepslessen reserveren doe je voortaan via de Evoke Health Hub app!

BEN JE NOG GEEN MEMBER?
Schrijf je dan hieronder in voor een gratis proefles!

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

Wil je je fysiek voorbereiden op je skivakantie? Ben je op zoek naar begeleide off-season trainingssessies voor wielrenners of triatleten? Kriebelt het bij jou ook om te starten met krachttraining maar zijn de termen ‘dumbell’, ‘deadlift’ en ‘deloaden’ nieuw voor je?

Ook voor doelgroepgerichte lessenreeksen kan je terecht bij Evoke Health Hub! Je kan kiezen uit trainingsspecifieke reeksen van 6, 8 of 12 lessen.

Interessant maar voorlopig nog niet echt wat jij nodig hebt? Mis geen enkele nieuwe lessenreeks en blijf op de hoogte via onze nieuwsflash, Facebook en Instagram.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

HAPPY HEALTHY MEMBERS

Marijke-Plank.jpg

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Jouw doel ligt binnen handbereik. Let’s do this!