SMALL GROUP TRAINING

Jij traint graag in groep, maar wilt de voordelen van een persoonlijke en doelgerichte begeleiding niet mislopen? Dan zijn onze small group trainingen iets voor jou.

In een groep van minimum 4 en maximum 8 gelijkgestemden train je onder begeleiding van een van onze personal coaches. Zoals steeds bij Evoke Health Hub, staan passie en fun centraal.

TAKE YOUR PICK

Je kan kiezen uit 3 verschillende groepslessen bij ons in de tempel, elk gericht op een gezonder, sterker en functioneler lichaam. Daarnaast kan je voortaan ook deelnemen aan een Zoom workout: samen sporten, maar bij je thuis.

ONLINE TRAININGEN

ZOOM WORKOUTS

Vanuit je kot met een minimum aan materiaal sporten, maar toch onder begeleiding van je coach – ideaal toch?

Tijdens de Zoom workouts schotelen we je telkens een krachtcircuit voor waarbij we je op voorhand inlichten van welke benodigdheden je mag klaarleggen alvorens de les aan te vatten: 2 flesjes water, een handdoek, een matje, …

Wees optimaal voorbereid en download alvast de Zoom-app op je laptop of mobiel.

VANAF JANUARI 🍂
– 12u ’s middags: maandag en vrijdag
– 20u ’s avonds:
maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

FLOW VIA ZOOM

Tijdens Flow doen we full body stretches en oefeningen rond mobiliteit om uiteindelijk over te gaan op enkele ademhalingsoefeningen. Tijdens de avondsessies ronden we af met een kort meditatiemoment om helemaal tot rust te komen. Flow is een rustig half uurtje dat voor iedereen toegankelijk is! 🤗

Dankzij Flow bewaar je je souplesse en verminder je de kans op kwetsuren en fysieke kwaaltjes. Flow zal een gunstig effect hebben op je spierherstel, het correct uitoefenen van je krachtoefeningen en op je houding.

VANAF JANUARI 🍂
– 8u ’s ochtends:
dinsdag
– 13u ’s middags:
donderdag
– 21u ’s avonds:
dinsdag en donderdag

BIJ ONS IN DE TRAININGSSTUDIO

Krachttraining

Tijdens de functionele krachttraining scherp je natuurlijke bewegingspatronen aan die zowel in je dagelijks leven als tijdens het sporten belangrijk zijn.
De oefeningen variëren tussen squats, deadlifts, pull- en pushbewegingen en oefeningen ter versterking van de core stability.

Niet alleen je algemene kracht en uithouding verbeteren hierdoor, ook je houding, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, lichaamssamenstelling enz. gaan erop vooruit.

maandag om 19u
woensdag om 19u

Circuittraining

Op woensdag leggen onze coaches je het vuur aan de schenen met een pittige circuittraining. Deze full body work-out is de ideale aanvulling op je krachttraining (zowel in een personal coaching-traject als bij de groepslessen).

Tijdens deze sessies jagen we je hartslag de hoogte in en trainen we het hele lichaam met telkens een nieuwe set oefeningen.
Vet verbranden én je algemeen uithoudingsvermogen opkrikken?
Check!

– woensdag om 9u ’s ochtends
woensdag om 20u ’s avonds

 

Modified strongman

In deze lessen trakteren we je op een uitdagende mix van conditie- en krachttraining met zware gewichten en niet-alledaagse materialen.

Door de combinatie van conditie- en krachttraining, is dit de ideale les om je lichaamssamenstelling te veranderen, je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen.

Laat je trouwens niet misleiden door de naam van deze les. De vrouwen vegen over het algemeen de vloer aan met de mannen tijdens deze groepsles 😉

– dinsdag om 19u
– zaterdag om 9u30

(tijdelijk bij goed weer outdoor op zaterdag in groepjes van 3 tussen 9u en 14u)

De groepslessen gaan door bij een minimum van vier deelnemers.

 

RESERVE YOUR SEAT

Een plekje voor één van de groepslessen reserveren doe je voortaan via de Evoke Health Hub app!

BEN JE NOG GEEN MEMBER?
Schrijf je dan hieronder in voor een gratis proefles circuit of Modified Strongman, of meld je aan voor een eerste Zoom workout.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

Wil je je fysiek voorbereiden op je skivakantie? Ben je op zoek naar begeleide off-season trainingssessies voor wielrenners of triatleten? Kriebelt het bij jou ook om te starten met krachttraining maar zijn de termen ‘dumbell’, ‘deadlift’ en ‘deloaden’ nieuw voor je?

Ook voor doelgroepgerichte lessenreeksen kan je terecht bij Evoke Health Hub! Je kan kiezen uit trainingsspecifieke reeksen van 6, 8 of 12 lessen.

Interessant maar voorlopig nog niet echt wat jij nodig hebt? Mis geen enkele nieuwe lessenreeks en blijf op de hoogte via onze nieuwsflash, Facebook en Instagram.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

HAPPY HEALTHY MEMBERS

Marijke-Plank.jpg

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Jouw doel ligt binnen handbereik. Let’s do this!