SMALL GROUP TRAINING

Jij traint graag in groep, maar wilt de voordelen van een persoonlijke en doelgerichte begeleiding niet mislopen? Dan zijn onze small group trainingen iets voor jou.

In een groep van minimum 4 en maximum 8 gelijkgestemden train je onder begeleiding van een van onze personal coaches. Zoals steeds bij Evoke Health Hub, staan passie en fun centraal.

TAKE YOUR PICK

Je kan kiezen uit 4 verschillende groepslessen, elk gericht op een gezonder, sterker en functioneler lichaam.

 

Combat

JAB! UPPER! HOOK! BOB! Voor de les combat putten we inspiratie uit verschillende gevechtssporten als kickbox en muay thai. We focussen niet alleen op intensieve en explosieve bewegingen, maar ook op bewegingen die gericht zijn op concentratie en evenwicht. 

Spring jezelf alvast warm want tijdens de combat kan je al je energie kwijt met een pittig circuit om op te warmen, alvorens we de bokshandschoenen en -pads bovenhalen.


Maandag
van 20u tot 21u

 

Krachttraining

Tijdens de functionele krachttraining scherp je natuurlijke bewegingspatronen aan die zowel in je dagelijks leven als tijdens het sporten belangrijk zijn.
De oefeningen variëren tussen squats, deadlifts, pull- en pushbewegingen en oefeningen ter versterking van de core stability.

Niet alleen je algemene kracht en uithouding verbeteren hierdoor, ook je houding, mobiliteit, stabiliteit, coördinatie, lichaamssamenstelling enz. gaan erop vooruit.

 

Dinsdag en donderdag
van 20u tot 21u

 

Circuittraining

Op woensdag en vrijdag leggen onze coaches je het vuur aan de schenen met een pittige circuittraining. Deze full body work-out is de ideale aanvulling op je krachttraining (zowel in een personal coaching-traject als bij de groepslessen).

Tijdens deze sessies jagen we je hartslag de hoogte in en trainen we het hele lichaam. Vet verbranden én je algemeen uithoudingsvermogen opkrikken?
Check!

Woensdag van 9u tot 10u & van 20u tot 21u
Vrijdag van 19u tot 20u

 

Modified strongman

In deze lessen trakteren we je op een uitdagende mix van conditie- en krachttraining met zware gewichten en niet-alledaagse materialen.

Door de combinatie van conditie- en krachttraining, is dit de ideale les om je lichaamssamenstelling te veranderen, je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen.

Laat je trouwens niet misleiden door de naam van deze les. Ook vrouwen zijn uiteraard meer dan welkom om in groep te sporten.

 

Zaterdag van 9u tot 10u

 

De groepslessen gaan door bij een minimum van vier deelnemers.

 

RESERVE YOUR SEAT

Een plekje voor één van de groepslessen reserveren doe je voortaan via de Evoke Health Hub app!

BEN JE NOG GEEN MEMBER?
SCHRIJF JE DAN HIERONDER IN VOOR EEN PROEFLES!

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

Wil je je fysiek voorbereiden op je skivakantie? Ben je op zoek naar begeleide off-season trainingssessies voor wielrenners of triatleten? Kriebelt het bij jou ook om te starten met krachttraining maar zijn de termen ‘dumbell’, ‘deadlift’ en ‘deloaden’ nieuw voor je?

Ook voor doelgroepgerichte lessenreeksen kan je terecht bij Evoke Health Hub! Je kan kiezen uit trainingsspecifieke reeksen van 6, 8 of 12 lessen.

Interessant maar voorlopig nog niet echt wat jij nodig hebt? Mis geen enkele nieuwe lessenreeks en blijf op de hoogte via onze nieuwsflash, Facebook en Instagram.

Door je in te schrijven ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

HAPPY HEALTHY MEMBERS

Marijke-Plank.jpg

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Jouw doel ligt binnen handbereik. Let’s do this!