GEZONDHEIDS TRAJECT

Van desk potato naar vibrant ambassador: tijdens dit gezondheidstraject stellen we jou in 6 interactieve workshops onze duurzame gezonde levensstijl voor, met hands on tips & tricks en maandelijkse challenges om al onze healthy habits onder de knie te krijgen.

FOOD FOR THOUGHT NUTRITION FOR THE MIND

Net zoals in onze algemene personal coaching-trajecten, focussen we tijdens dit gezondheidstraject ook op 3 pijlers:

BEWEGING

VOEDING

MENTAAL WELBEVINDEN

Op basis van de Evoke Health Score, een korte survey die je medewerkers op voorhand dienen in te vullen, leren we jullie en je gewoontes alvast wat beter kennen en krijgen we een inzicht op de perceptie die elkeen heeft van zijn of haar gezondheid.

We passen de inhoud van onze workshops aan naargelang de input, vragen en opmerkingen die we van jullie krijgen, en leggen de nadrukken op die elementen die jullie voornamelijk bezighouden

workshop 1: een gezonde levensstijl, c'est quoi?!

Tijdens de eerste en de laatste workshop halen we elke deelnemer voor de start van de workshop een kwartiertje van z’n bureau voor een InBodymeting. Iedereen krijgt een persoonlijke analyse van zijn of haar vetpercentage, spiermassa, basal metabolic rate, … Op basis van deze metingen, stellen we individuele doelen op waar we naartoe kunnen werken.

We lichten toe hoe we de komende 6 maanden samen aan ’t werk gaan en dompelen je tijdens de eerste workshop al onder in onze gezondheidsfilosofie.

 

1

workshop 2-5: een deepdive

Tijdens workshop 2 tot en met 5 doen we een deepdive in de volgende vier topics, die we kunnen tweaken op basis van jullie interesses en behoeften: voeding, beweging, slaap, mindset (stress, focus, …)

Elke workshop volgt een vast stramien:
– een kort feedbackmoment waarbij we terugkijken naar hoe de afgelopen maand is verlopen
– een interactieve workshop omtrent één bepaald topic
– een challenge om die maand mee aan de slag te gaan
– de bewegingsstrategie van volgende maand

2

home workouts

Tijdens elke workshops stellen we je de bewegingsstrategie van die maand voor. Concreet: we tonen je hoe de workouts van de maand zijn opgebouwd en aan welke oefeningen je je kan verwachten.

In navolging hiervan ontvang je tweewekelijks een nieuwsbrief met video workouts om je te inspireren om te blijven bewegen. Met een minimum aan materiaal zorgen we voor een maximale dosis zweet!

3

workshop 6

De laatste workshop staat in ’t teken van gezond zijnen blijven! Hoe maak ik van mijn efforts een duurzame gewoonte? We sturen je verder op pad met een rugzak vol tips om al je nieuwe gewoontes verder te zetten én te integreren binnen je gezin. Tijdens deze workshop checken we het resultaat van onze inspanningen ook, door je opnieuw op onze InBody te plaatsen.

4

CHERRY ON THE SMOOTHIE BOWL

We dompelen jou graag nog iets verder onder in onze filosofie en maken het je werknemers extra gemakkelijk om onze tips & tricks te integreren in hun dagelijks leven, aan de hand van enkele praktische add-ons

Healthy breakfast or lunch

De workshops aanvatten met een gezonde lunch of een voedzaam ontbijt, dat zet onmiddellijk de juiste toon. Zo kunnen we ook aantonen dat gezond eten niet moeilijk hoeft te zijn, en daarenboven nog eens superlekker is.

Evoke Health Box

We stellen vrijblijvend een box samen met al het basismateriaal dat je nodig hebt om thuis het beste van jezelf te geven tijdens de home workouts die we voorzien: van een foam roller tot weerstandsbanden, van lichte dumbells tot een oefenmat.

Ook hier weer geldt: one size fits none! We bereiden een light, medium en large variant van de box voor, opdat elkeen het materiaal en de gewichten krijgt die passen bij zijn of haar niveau.

Zoom workouts

De deelnemers kunnen wanneer ze willen aan de slag met onze workouts in hun eigen thuisomgeving, of afspreken met de collega's om samen te sporten bv. tijdens de lunchpauze of aan het einde van de werkdag.

Of je kan nog één stap verder gaan, en x aantal keer per week/maand een Zoom call opzetten met één van onze coaches tijdens een collectieve workout. Zo houden wij je éxtra accountable én kunnen we de deelnemers motiveren en bijsturen waar nodig.

LAST BUT NOT LEAST…

Dankzij onze subsidiepartner kunnen we van dit gezondheidstraject een gesubsidieerd traject maken waardoor je de kosten kan drukken, dankzij
kmo-portefeuille (20 tot 30% steun tot 7.500 euro/jaar)
– of werkbaarheidscheques (60% tot 10.000 euro/jaar)
– en Vlaams opleidingsverlof (21,30 euro/uur/werknemer)

Je wint niet alleen gezonde, energieke medewerkers op je werkvloer, maar je kan ook besparen op je budget. De enige investering die jouw bedrijf nog hoeft te maken, is die van tijd!

Double win dus!

Slee push

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Zin in een deep dive van 6 maanden in onze gezondheidsfilosofie?
Let’s do this!