ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSADVIES

Ontdek hoe orthomoleculaire voedingsadviezen je fitnessdoelen kunnen optimaliseren bij Evoke Health Hub

Welkom bij Evoke Health Hub, waar we niet alleen focussen op het verbeteren van je fysieke kracht en conditie, maar ook op het bevorderen van je algehele gezondheid en welzijn. Bij ons geloven we sterk in de kracht van voedingsadviezen die werken, en onze toegewijde coach, Michèle Germeau, staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezonder leven.

Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, en graag houden we bij Evoke Health Hub alles zo behapbaar mogelijk 😉

Ortho… wat?

Orthomoleculaire voeding is gebaseerd op het principe van het optimaliseren van de gezondheid door middel van de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden. Het draait om het voorzien van je lichaam van de essentiële voedingsstoffen die het nodig heeft om optimaal te functioneren en zichzelf te herstellen. Op deze manier krijg en ervaar je meer energie. 

Mediterrane salade met serranoham
Warme herfstsalade

Bij Evoke Health Hub streven mensen naar specifieke gezondheids- en fitnessdoelen.

Orthomoleculaire voedingsadviezen kunnen een cruciale rol spelen in het bereiken van deze doelen.

Door het optimaliseren van je voeding kun je niet alleen je energieniveau verhogen en je herstel verbeteren, maar ook je prestaties in je training naar een hoger niveau tillen.

Let food be thy medicine & medicine be thy food - Hippocrates

Hoe werkt Michèle Germeau met orthomoleculaire voeding?

Onze coach, Michèle Germeau, is gepassioneerd door gezondheid en welzijn en heeft een diepgaande kennis van orthomoleculaire voeding. Ze begrijpt dat elk individu uniek is en daarom biedt ze gepersonaliseerde voedingsadviezen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften, doelen en levensstijl.

Michèle begint met een grondige analyse van je huidige eetgewoonten, lichaamssamenstelling en gezondheidsstatus. Op basis van deze informatie stelt ze een individueel voedingsplan op dat rijk is aan voedingsstoffen en tegelijkertijd afgestemd is op je fitnessdoelen. Dit kan onder meer het aanpassen van macronutriënten, het introduceren van specifieke supplementen of het identificeren van voedselgevoeligheden omvatten.

Daarnaast gaat Michèle verder dan alleen het verstrekken van voedingsadvies. Ze biedt continue ondersteuning, motivatie en educatie om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes blijft maken voor je gezondheid op lange termijn.

COME GET YOUR SHARE OF HEALTH

Wil je meer informatie? Of zie je het zitten om met coach Michele een orthomoleculair advies in te plannen? Stuur ons een mailtje!