fbpx

BLIJF IN BEWEGING MET ZOOM ON VACATION

De temperaturen schieten weer week de hoogte in, de terrasjes zijn weer open en de geur van zonnecrème, mojito’s en BBQ’s brengen ons allemaal stilaan in vakantiestemming. Maar bij Evoke Health Hub blijven we de hele zomer ter jouwer beschikking!

Ga je op vakantie maar heb je toch zin om te blijven bewegen (en kan je ons stiekem niet missen? 🥰)? Of geraak je iets moeilijker weg van huis omdat de kinderen thuis zijn, maar wil je toch trainen?

Ideaal, we hebben de perfecte oplossing voor jou! Dankzij onze “Zoom on vacation“-sessies kan jij vanop je eigen terras, op het strand of in de tuin van je vakantiehuisje met een minimum aan materiaal onder begeleiding van coach Evie blijven doortrainen 🌴

WAT, WAAR & HOE?

Zoom on vacation

Tijdens de Zoom workouts schotelen we je telkens een krachtcircuit voor met een variatie aan oefeningen. Van squats en lunges tot planks en bent over rows: voor elke spiergroep wel iets. En oh ja… zelfs de burpee passeert van tijd tot tijd eens de revue 😱

We lichten je op voorhand in van welke benodigdheden je mag klaarleggen: 2 flesjes water, een handdoek, een matje, … We passen de trainingen zo aan dat het zelfs op vakantie mogelijk is om mee te volgen.

TIMING

Uiteraard hoef je niet op vakantie te gaan om deel te nemen 😉 De Zoomsessies gaan sinds april al door, en dit op de volgende tijdstippen:

- dinsdag om 19u
- donderdag 19u
- vrijdag om 9u

SURVEY

Wij passen ons echter graag aan aan jullie wensen. Laat via de survey hieronder weten welke periode je op vakantie gaat, op welke dagen je graag zou trainen, en welk uur voor jou het meest ideaal is. Dan kunnen we week per week extra uren inlassen op jouw vraag.

ZOOM

Coach Evie licht aan het begin van het uur alle oefeningen in detail toe. Idealiter doe je Zoomsessie dus met je laptop, maar in principe kan je via je gsm ook gerust meevolgen. Wees optimaal voorbereid en download alvast de Zoom-app op je laptop of mobiel.

CREDITS

Je kan deelnemen aan een Zoomsessie voor slechts 8 euro.

Via onze webshop kan je 1, 5 of 10 credits aankopen, of je kan contact opnemen met Liesbeth en dan brengt ze het met plezier voor je in orde.

IK WIL ZOOMEN!

Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met onze privacyverklaring

 

KRIEBELT HET OM IN BEWEGING TE BLIJVEN?

Top! We kijken er naar uit om je ook tijdens de zomermaanden op virtuele manier te zien knallen, of je nu verre oorden opzoekt of simpelweg thuisblijft met de kids.

Want geef toe, wat is nog beter dan een prachtige natuurwandeling, een leuk museumbezoek of een lekkere cocktail met je teentjes in ’t zand? Exact datzelfde, maar dan wetende dat je die ochtend al flink hebt gezweet en je vormpeil intact houdt 💪

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons weten.
En anders: hasta la vista, baby! 😎

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

LEES OOK DEZE BLOGS

Het ideale tussendoortje of ontbijt: havermoutwafeltjes
De heilige drievuldigheid van suppletie: hoe kom je de winter sterk door?
Pimp je outfit met een Evoke Health Hub hoodie!