HAAL GEZONDIGD LEKKERS UIT BIJ EVOKE HEALTH HUB

Gezondheid gaat verder dan bewegen alleen. Vandaar dat we jou ook willen blijven inspireren om aandacht te besteden aan je voeding en je mindset. Gezond eten hoeft niet overgecompliceerd te zijn en wij brengen het graag terug tot de essentie, maar af en toe heb je gewoon eens geen zin om achter de potten te staan. En voor die momenten, is er Gezondigd!

HUISBEREIDE MAALTIJDEN VERPAKT MET GEZOND VERSTAND

Gezondigd staat voor gezonde, kant-en-klare huisbereide maaltijden, ideaal als alternatief voor die dagen dat je geen tijd hebt om gezond te koken.

Alle maaltijden zijn vers in huis bereid en meteen gecontroleerd gekoeld om zo geen voedingsstoffen te laten ontsnappen. Hierna worden ze verpakt en geseald zodat ook jij van die verse maaltijd vol vitamines kan genieten. Verpakking in de microgolf, even opwarmen en 1 minuut later heb je lekker “gezondigd”!

Naast gezond, gemakkelijk en ecologisch verantwoord, zijn de maaltijden van Gezondigd uiteraard ook lekker, geïnspireerd door de diversiteit aan ingrediënten en recepten uit de wereldkeuken.

Loopt het water je al in de mond? 🤤 Onze Gezondigdfrigo zal vanaf de heropening standaard gevuld zijn met 5 maandelijks wisselende maaltijden, maar heb je op hun website een ander gerechtje gespot dat je wil proeven? Dan kan je dit ook bij ons bestellen en dan staat het voor je klaar na je training.

HEERLIJK LEKKERS IN ONZE FRIGO

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

LEES OOK DEZE BLOGS

5 tips voor een summerbody
Het ideale tussendoortje of ontbijt: havermoutwafeltjes
De heilige drievuldigheid van suppletie: hoe kom je de winter sterk door?